Ročník 2012


2012

Do letného festivalového diania sa už piaty rok zapojil aj Muzikálový festival v Kúpeľoch Brusno ako jediné podujatie svojho druhu na Slovensku.
Kúpeľný dom Poľana privítal 24. a 25. augusta česko-slovenských vrcholových umelcov, ako sú Katarína Hasprová, Igor Kucer, Brillant orchester Milana Olšiaka, Soňa Valentová, Marián Slovák, Richard Rikkon, Marcela Laiferová, Ján Koleník, Igor Šimeg, Jarmila Hittnerová, Jozef Benedik, Berco Balogh, Zita Orlická, Viktor Horján, Svetlana Slováková, Natália Hatalová, taktiež sa sem na víkend presťahovalo aj DAB z Nitry, keď odprezentovali prierez muzikálu Adam Šangala.
Ako je už zvykom, počas muzikálového festivalu sa rožšíri terasa slávy o ďalšie meno. Po Petrovi Mukovi, Jozefovi Bednárikovi si tento rok uctili organizátori Báru Basikovú, ktorá sa stala aj hlavnou hviezdou večera. Za dlhoročný prínos v muzikálovej tvorbe si organizátori ocenením Brusnianska brusnica ucitili Zitu Orlickú a za inštitúciu si uctili Divadlo Andrea Bagara v Nitre. Novinkou počas festivalu bola spevácka súťaž Muzikálový talent 2012. Vnej si svoje spevácke a herecké schopnosti zmeralo viacero súťažiacich, z ktorých nakoniec uspela Lucia Václavíková zo Sliača.

Dátum konania:
24. - 25.08. 2012
Miesto koniania: Kúpele Brusno - LD Poľana



PROGRAM   |   VŠETKY ROČNÍKY   |   VIDEÁ   |   PARTNERI FESTIVALU   |   KONTAKT   |   ČLÁNKY
© 2021 Copyright Muzikálový festival, všetky práva vyhradené

TOP